ПОЛОНСЬКА САМООБОРОНА МАЙДАНУ
Головна » 2014 » Липень » 8 » За ініціативи полонської самооборони було зібрано близько десяти тонн провізії для військових
15:27
За ініціативи полонської самооборони було зібрано близько десяти тонн провізії для військових
 

А також буде передано білизну, засоби гігієни та ліки.

 

Жителі Полонного та району долучилися до акції збору допомоги військовим, які наразі воюють у східних областях України. Люди жертвували як продукти харчування, так і гроші з ліками.

«Було зібрано більше 13 тисяч гривень та близько 10 тонн продуктів харчування. Жителі нашого району дуже активні. За кошти ми придбали футболки, білизну та шкарпетки, — розповідає командир громадського  формування «Самооборона Майдан» при Полонській міській раді Олег Цюпенко. — Дві тисячі гривень перерахували матері нашого пораненого героя з села Червоного Дениса Голодюка, який після важкого поранення лікується у Києві. На решту закупимо питну воду».

 

Для перевезення допомоги у зону антитерористичної операції місцеві підприємці надали транспорт, повністю заповнений паливом. 

«Це перша поїздка наших активістів, і вона має розвідувальний характер. Ми хочемо з рук у руки передати допомогу. «Тільки кільку не везіть. Вона у нас на сніданок, обід та вечерю», — просили наші військові. Для чоловіка, який воює цілодобово, кілька — це не харчі, — каже командир групи супроводу Олександр Мельник. — Є уже негативні дзвінки, що нас там уже якісь мародери чекають, але ми робимо хорошу справу. Якщо влада залишається осторонь, а інколи й шкодить, то ми, прості люди, самі допоможемо нашим захисникам. Зможемо на власні очі побачити, чим годують військових».

 

Варто відзначити, що допомогу від полончан отримають не лише військовослужбовці з Хмельниччини, але й із сусідньої Житомирської області.

 

Переглядів: 479 | Додав: Witcher)ua | Теги: АТО, Полонне, самооборона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar