ПОЛОНСЬКА САМООБОРОНА МАЙДАНУ
Головна » 2015 » Липень » 15

Полонська сотня дещо змінила формат допомоги нашим військовим. Якщо перший раз самооборонівці доставили в зону АТО десятитонний вантаж продуктів, то цього разу основний упор було зроблено на засоби захисту та військово-технічне спорядження. До акції підключився депутат ВР України Кравчук Василь.Дякуючи йому, розвідрота 8 полку спецпризначення ЗСУ отримала 9 бронежилетів 4 класу захисту "Гайдамака", тактичні перчатки, берці, тощо. Мешканці полонщини забезпечили своїми пожертвами придбання шести бронежилетів, п'ятнадцяти військових аптечок, шести біноклів, півтори тони продуктів.

Але головним подарунком військовим став тепловізор, завдяки якому наші хлопці зможуть відстежувати наявність ворога на відстані до 1 км. Два бронежилети були вручені родичам військовослужбовців, з сс. Велика Березна та Новоселиця, що проходять службу в зоні АТО.

Також були доставлені передачі полончанам - учасникам зведеного загону ДАІ Хмельницької обл.: Мохначу Анатолію та Кудлюку Віктору, які знаходяться на чергуванні в зоні АТО, поблизу м. Слов'янська.

Допомога була доставлена в зону АТО полонськими самооборонівцями Цюпенком Олегом, Дехтяруком Андрієм та Бученком Анатолієм.

Подробиці (розгорнута стаття) - в наступних матеріалах.

Передача бронежилету сім'ї військовослужбовця Яковишина Сергія з села Велика Березна

Передача тепловізора воякам 8 полку спецпризначення ЗСУ (зона АТО, поблизу м. Слов'янська)

Зустріч з працівниками ДАІ  - добровольцями з полонського району (зона АТО, поблизу м. Слов'янська)

Переглядів: 703 | Додав: Witcher)ua | Дата: 15.07.2015 | Коментарі (0)