ПОЛОНСЬКА САМООБОРОНА МАЙДАНУ
Головна » 2017 » Січень » 1 » Четверта хвиля чергової мобілізації в Полонському районі практично зірвана. Саботаж чи невміння працювати?
23:45
Четверта хвиля чергової мобілізації в Полонському районі практично зірвана. Саботаж чи невміння працювати?

Загалом Хмельницька область мобілізаційні плани перевиконала. Проте наш район очолює рейтинг антилідерів.

   За інформацією, яку нам надав головний спеціаліст командування Шепетівсько-Полонського ОМВК Лисюк М. М., підсумки четвертої хвилі чергової мобілізації в Полонському районі невтішні. Так, станом на 25/03/2015 р. з Полонського району до армії відправлено всього 33 мобілізованих, з них 8 добровольців. Для прикладу, з Шепетівки та району мобілізовано 183 чоловіка. Враховуючи, що населення Полонського району становить 45 тис. осіб, а Шепетівки та району 76 тис., відсоток мобілізації в Шепетівському районі в 3,15  разів перевищує показники Полонського району! Найкраще мобілізація проведена в селах району - 24 мобілізованих, найгірше - м. Полонне та смт Понінка - 7 мобілізованих та 2 мобілізованих  відповідно. І це при тому, що Полонне та Понінка разом складають 66% населення району!

Постає питання: фактичний зрив оповіщення та мобілізації - це відвертий саботаж полонської влади чи просто небажання та невміння працювати? Хоча в умовах війни, в яких перебуває сьогодні Україна, це не має принципового значення...

Переглядів: 603 | Додав: Witcher)ua | Теги: мобілізація, АТО, Полонне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar