ПОЛОНСЬКА САМООБОРОНА МАЙДАНУ
Головна » 2017 » Січень » 1 » Самооборонівці попрощалися з бійцем АТО Олександром Іщуком
23:20
Самооборонівці попрощалися з бійцем АТО Олександром Іщуком

Останню шану віддали бійцю 30-ї окремої механізованої бригади Олександру Іщуку. Жителі сіл Черніївка, Блидні, Котюрженці Полонського району та смт. Першотравенськ Баранівського району, що на Житомирщині, попрощалися із героєм. 26-річний Олександр загинув при виконанні службових обов’язків 8 серпня 2014 року на Донеччині. Односельчани, представники військкомату, керівництво районів провели бійця в останню путь у селі Черніївка, де зараз проживають його батьки. В останню путь героя провели також бійці Полонської Самооборони.

Олександр Іщук загинув ще півроку тому, але лише зараз завдяки експертизі ДНК вдалось ідентифікувати тіло. Привезли його 18 березня з Дніпропетровська о 5 годині ранку. Тим не менш, вночі зустрічати героя вийшло все селище з свічками та лампадками. Першотравенськ, де народився Олександр, розташований на відстані двох кілометрів від села Черніївка Полонського району. Його батьки проживають тут і висловили бажання тут його й поховати .На здивування і обурення людей, представників 30 бригади, що базується в сусідньому Новоград-Волинську не було серед учасників траурного мітингу. Військовий оркестр та почесну варту організував місцевий воєнком. Відспівували Олександра в Першотравенському костелі.

19 березня 2014 року Олександр Іщук був мобілізований до військової частини А-0409, яка розташована в місті Новоград-Волинський Житомирської області. З початку серпня 2014 року перебував в складі 30-ї окремої механізованої бригади в зоні АТО Донецької області. Брав участь в бойових діях біля села Степанівка Шахтарського району Донецької області і загинув 8 серпня 2014 року.

Нагадаємо, що нещодавно Полонщина простилася з першим загиблим земляком - Михайлом Балюком з Микулина.

Переглядів: 659 | Додав: ssrat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar